MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RH-d8h4VWLUnie no to jest zacne. Od 3:48 najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o słonia to bardzo go lubię, ale ten kawałek moim zdaniem jest słaby w porównaniu np do szczerze czy też love forever.4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Taaaa... WSRH to jest moc Mam płytę... Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Też mam płytę a dokładniej "Demonologie", a po resztą to płyt mam bardzo dużo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 nie przepadam za nim ale jedna piosenke ma fajna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Słoń jest mistrzowski :] Jakby nagrał kawałek z Kaen to była by miazga xda i o jaką piosenkę chodzi paulionko :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi