Machwes 192 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak w tytule ;D - jak sobie poradzić z: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 52 minutes and 34 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Sopelek [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.28.130.113 ' [AMXBans] ======================================= reset routera nic nie daje . Prosze o szybką odpowiedź ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 trzeba przeczekać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Niczego nie resetuj tylko odczekaj bana. Na przyszłość pamiętaj, by nie używać zabronionych klawiszy, bodajże od f7 do f12. @down Nie używam poza tym ja mam nick "TheMachwes" zobacz co tu pisze: [AMXBans] Banned Nickname : Sopelek (Nie używam żadnych klawiszy ;D). Nie chce mi sie czekać ;C XD 1. Zobacz "Co tu jest napisane" 2. Reason - powód 3. [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' 4. Nie chce Ci się czekać? Mnie też nie chce się czytać błędów innych oraz odpowiadania po raz n-ty tego samego. Trudno. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie używam poza tym ja mam nick "TheMachwes" zobacz co tu pisze: [AMXBans] Banned Nickname : Sopelek (Nie używam żadnych klawiszy ;D). Nie chce mi sie czekać ;C XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zrestartuj router, być może to ban kogoś innego, jeśli nie pomoże pozostanie odczekać pozostały czas. I tutaj nie pomoże żadna prośba o ub, chcesz nie dostawać takich banów to musisz po prostu zmienić dostawce (aby było stałe IP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki Siwy za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 WYjaśnione. Pomoc została udzielona. /Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi