BENGBENGgazi 3 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: ZJARANY KOGUY 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lu 3.Admin/Gracz : 3lu 4.Data i godzina:30/12/2014 Godzina 02:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 54 minut i 9 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZJARANY KOGUT [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 647961246 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.229.210.182 ' 6.Opis sytuacji:Wchodzi sobie admin na serwer i powiedziałem do niego jedno złe słowo, a ten dał mi bana na 1 dzień który mądry admin jest i daje bana na 1 dzień za obrazę. Nie chcę się kłócić ale taki admin jest nie odpowiedzialny i nie wie co robi .. Nie chce czekać 1 dnia proszę o ub . : D Edytowane 30 Grudnia 2014 przez BENGBENGgazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wszedłem na serwer, ledwo broni nie zdążyłem wybrać a ty do mnie z tekstem przez mikrofon "o bot jebany przyszedł". Co do skargi: -Siwy świadek -Skarga nie słuszna -Proszę o warna dla tego pana za składanie nie słusznych skarg. ps. Jeszcze raz na ts'e będziesz obrażał moją osobę. To i tam czeka cię kara. " Mam nadzieje że przyjedziesz do mnie i pogadamy po męsku :masturbacja: " pozdrawiam 3lu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No było coś takiego także ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga odrzucona. Ban słuszny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi