wodzugbw 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nick: YondaimeLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: Nick: IsobutaneLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: Sprawa jest dosyć dziwna bo nie grałem w csa od 3 dni a w konsoli mi się wyświetla że mam bana od 2 godzin coś takiego . Ale domyślam się że jest to możliwe bo już nie pierwszy raz jakiś szczyl grał na wh gdyż mam neta gminnego i kilkadziesiat domów jest podpiete pod to samo ip . Mam wgl szanse na Ub w takiej sprawie bo jest to kolejny serwer na którym dostałem bana w zasadzie nie ja tylko ip dzielone na wszystkich z mojej okolicy bo w takiej sprawie to nawet chcąc wrzucić ss czy cos to ich po prostu nie mam bo ja nie grałem czy będzie to w mojej konsoli ? Nie znam sie wiec pytam . Server # 33[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 1 hour , 42 minutes and 52 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : h0W [t][AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 87.116.206.98 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Proszę o pomoc i rozwagę w tej sprawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 co najlepsze u was na stronie wyświetla mi się że nie jestem zbanowany ale na serwa mnie nie wpuszcza i pokazuje że mam bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jezeli masz router spróbuj go zresetować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 nie mam routera ;/ na zewnatrz mam tylko taką do odbioru radia antene i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 spróbuj wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi