martin1996a 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: ItmokeLink do SS: ss niema Wycinek z konsoli(bez IP)*:BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 91 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 59 minutes and 26 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Itmoke [AMXBans] Reason : ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.30.12.80 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Serwer: Zombie I oczywiście w regulaminie nie ma takiego czegoś jak - 'wprowadzanie graczy w blad - przeczytaj regulamin na forum.cs-classic.pl ' i a to nie powinno być bana REGULAMIN Kłuci sie zemną jak wczoraj dostałem bana za postawienie 4 lm ( co miałem wpisane max 3lm od dark z rises czy jakoś tak) a darkangel postawił 5lm to się kłuciłem dlaczego dostałem bana a on nie to darkangel mowi ze można 6 to kurw co tu jest nie tak ??? Jeden tak drugi tak opamiętajcie się. I DAWAC UB Edytowane 30 Grudnia 2014 przez martin1996a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dark, czy mozesz rozwinąć o co chodzi z banem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Już piszę o co chodzi, gracz DarKAngeL (również admin) położył 6 na 8 lm'ów, i nagle wyskakuje Itmoke z pretensjami, że DarKAngeL złamał regulamin, co więcej wmawiał on graczom, że maksymalna liczba lm'ów na rundę wynosi 3 (co jest oczywiście nieprawdą), dlatego dałem mu bana z takim powodem "wprowadzanie graczy w błąd - przeczytaj regulamin na forum.cs-classic.pl", teraz mam nadzieje, że sprawa została wyjaśniona, a gracz w końcu przeczyta regulamin. Pozdrawiam Dark Z Rises . #edit no1 a jeżeli chodzi o zapis w regulaminie to go nie ma, ale sam H@ czyli -_- (niejaki Karol) napisał że można za coś takiego zbanować. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi