hedzik 6 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 1. Nick: HeadShoter 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Vip 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HeadShoter/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kacper uczęszczam do zawodówki pochodzę z małej miejscowości Szprotawy niedaleko Nowej Soli, trenuję siatkówkę, czasami chodzę sobie połowić rybki(ale to w wolnym czasie ^^), Chciałbym wspomóc adminów w ogarnięciu servera m.in. od cheaterów, kamperów jak i wulgarnych ludzi 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 5 do 7H dziennie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Od 17 do 2:00 w dni robocze jak i weekendy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na wielkie TAK! Miły, ogarnięty , kulturany gracz to po 1. Po 2 często gra na serverze. Po 3 zgłasza często mi cheaterów lub tych co łamią regulamin na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na Tak Ogarnięty , wymagania spełnione , aktywność na serwerze też jest, myślę że będzie z niego dobry admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Aktywność + Amx + Wiek + Czemu by nie, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na tak powody up Uzasadnij swoją wypowiedź a nie popieraj się na innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na wielkie TAK! Miły, ogarnięty , kulturany gracz to po 1. Po 2 często gra na serverze. Po 3 zgłasza często mi cheaterów lub tych co łamią regulamin na u@. Zgadzam się w pełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wymagania spełnia , widać go na serwerze często , ogarnięty , kulturalny .. na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na Tak: +Wiek +Amx +Często gra +Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 na tak: -ogarnięty -składka -Amx -warunki spelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
This is 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siemanko jestem na TAK -aktywny -myślę że składka jako vip jest ok (vip 11zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVasko 1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 JESTEM NA TAK CZEMU ? +AMX +WIEK + Kultura +Ma wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Co ma VIP do składki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi