hedzik 6 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 1. Nick: HeadShoter 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Vip 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HeadShoter/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kacper uczęszczam do zawodówki pochodzę z małej miejscowości Szprotawy niedaleko Nowej Soli, trenuję siatkówkę, czasami chodzę sobie połowić rybki(ale to w wolnym czasie ^^), Chciałbym wspomóc adminów w ogarnięciu servera m.in. od cheaterów, kamperów jak i wulgarnych ludzi 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 5 do 7H dziennie. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Od 17 do 2:00 w dni robocze jak i weekendy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na wielkie TAK! Miły, ogarnięty , kulturany gracz to po 1. Po 2 często gra na serverze. Po 3 zgłasza często mi cheaterów lub tych co łamią regulamin na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na Tak Ogarnięty , wymagania spełnione , aktywność na serwerze też jest, myślę że będzie z niego dobry admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Aktywność + Amx + Wiek + Czemu by nie, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 W dniu 30.12.2014 o 20:13, JacK SpaRRoW napisał(a): Jestem na tak powody up Uzasadnij swoją wypowiedź a nie popieraj się na innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 W dniu 30.12.2014 o 18:58, Hydr0Ace napisał(a): Jestem na wielkie TAK! Miły, ogarnięty , kulturany gracz to po 1. Po 2 często gra na serverze. Po 3 zgłasza często mi cheaterów lub tych co łamią regulamin na u@. Zgadzam się w pełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wymagania spełnia , widać go na serwerze często , ogarnięty , kulturalny .. na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jestem na Tak: +Wiek +Amx +Często gra +Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 na tak: -ogarnięty -składka -Amx -warunki spelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
This is 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siemanko jestem na TAK -aktywny -myślę że składka jako vip jest ok (vip 11zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVasko 1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 JESTEM NA TAK CZEMU ? +AMX +WIEK + Kultura +Ma wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 958 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Co ma VIP do składki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 958 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi