lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 łoo ; oo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jest też moc, ale tak naprawdę wygląda to troszeczkę inaczej Głównie są stosowane treningi wydolnościowe. Tutaj ode mnie (Tak non stop przez 36 miesięcy) 24/6,5 :https://www.youtube.com/watch?v=2C72qF0uC7U 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 haha co Ty gadasz człowieku?!? Co Ci da wydolność jak nie znasz podstawowych technik?!? Nie jesteś w temacie to błagam nie wypowiadaj się bezsensownie. Zapraszam do Okniński klub Biała Podlaska ulica reformacka 1szy trening gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) haha co Ty gadasz człowieku?!? Co Ci da wydolność jak nie znasz podstawowych technik?!? Nie jesteś w temacie to błagam nie wypowiadaj się bezsensownie. Zapraszam do Okniński klub Biała Podlaska ulica reformacka 1szy trening gratis. Hm.. może inaczej. Nie mówię o MMA, tylko ogólnie o treningach. Mam nadzieję, że wiesz co to SAMBO i jak wyglądają np tam treningi Bo ja wiem doskonale. Mówię już o etapach zaawansowanych. Nie ma się co denerwować Edytowane 31 Grudnia 2014 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi