Dudi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Nick:DUDILink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124248 Pomimo zaleceń administratora, nadal po dołączeniu do serwera wyrzuca mnie z niego. Czy moglibyście mi jakoś pomóc z tą sprawą? Zależy mi na możliwości grania bo szkoda żeby przepadł wykupiony VIP i slot na serwerze. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Dudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Na forum piszesz posty z innego ip a bana dostałeś na inne. ( piszesz z innego kompa / telefonu? ) Na ip, które dostałeś bana jest 8 aktywnych banów. Ub na pewno nie będzie. Możesz próbować zmienić wersję csa lub zrestartować router. Jeżeli to nie pomoże to my również nie będziemy mogli pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Teraz wszedłem na innym ip i nadal mnie wywala z serwa a ja nie mam ab , a gdy wchodze na dział z banami pisze- wszystko jest dobrze nie jesteś zbanowany , może mi ktoś pomóc bo nie wiem o co chodzi ? ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : DUDI==== Zbanowane IP : 176.120.121.146==== Admin : Trevor==== Powod Bana : Aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 12/31/2014 - 09 : 41 : o tej godz używałem innego ip , prosze żeby ktoś sprawdził o co chodzi bo jestem pewny z nie mam ab link do bana .http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124248 Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Dudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 posiadasz steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 niestety nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Typ bana steam id. Bug amx pewnie więc nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 w cs gram 2 miesiące a tu jakieś stare bany , trudno , ale dzieki za checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mozesz pozmieniac wersje gry, reset router,kupic steam. Zamykam, zeby nie bylo spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi