Jam Jest BankaI 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nick:Jam Jest BankaILink do SS: -Brak-Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : sqczybyk [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.128.8.12 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer:Cod 45001lvlLink do bana:--- Wbijam na server po UB gram do konca mape i po zmianie mapy takie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Przypadkowo dałem ub. Dałeś zły link do bana i nałożyłem bana ponownie. http://forum.cs-classic.pl/topic/28849-ubssy-bankai/ Edytowane 31 Grudnia 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest BankaI 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Gdy wbijam na server lub amx_bans pisze ze jestem zbanowany... naciskam na to i wyskakuje http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124309 to a na servie gram od dzis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Skoro nie dostałeś bana to czemu ssy wstawiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest BankaI 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Dostalem bana na poprzedniej mapie ssy wstawilem , ale gdy wbijam na server i pisze ze jestem zbanowany to wyskakuje mi w contoli ze jakis nick squrczybyk zbanowany. I o ile mi wiadomo na Steam raczej nie mozna miec aim'a , wh ,sh... Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Jam Jest BankaI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Na nick Jam Jest BankaI, który podałeś "Nick:Jam Jest BankaI" nie ma żadnego bana w amxbans. Na Twoje ip jest ban na nick sqczybyk na dodatek nie na serwerze cod 45k lecz na Diablo.//btw na steam można mieć te czity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest BankaI 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jest opcja ze osoba o tym nick w tym wypadku sqczybyk ma zmienne ip i gdy zmienila trafilo na moje, dostala bana. Ja po prostu gdy wbilem na server i dostalem bana wstawilem ssy w poprzednim poscie. btw gracz sqczybyk nie mial steam , a ja mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ciągle nie rozumiesz ... zobacz jaki w tym temacie podałeś link do bana : http://forum.cs-classic.pl/topic/28849-ubssy-bankai/ .Tamte ssy nie zostały wstawione więc ub na pewno nie będzie. Jeżeli masz zmienne ip to zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest BankaI 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 -_- dalem tamten link bo: gdy wbilem na amx_bans pisalo ze jestem zbanowany, wlaczylem to i wyskoczyl mi tamten ban,nie mam zmiennego ip lecz istnieje opcja ze osoba ktora dostala tamtego bana miala zmienne i akurat miala wtedy moje. btw ja mam dac ssy z tamtgo bana jak ja go nie dostalem -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) No o tym cały czas mówię. Wstawiłeś ssy, których nie dostałeś i podałeś link do nie Twojego bana. My tutaj nie możemy pomóc. Skontaktuj się z administratorem sieci : -_- Edytowane 31 Grudnia 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To skoro nie jest to twój ban, to po prostu zmień IP. Posiadasz IP zmienne, a więc to nie nasza wina, że napotkałeś na IP używane. Podziękuj usługodawcy i zmień to na IP stałe, bo korzystanie z takich szitów ze zmiennym to strata czasu i nerwów. Ja UB na nie dam, bo skoro masz zmienne, to równie dobrze możesz zmienić IP i wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi