norek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) I znowu ban za nic ? Tak nie moze być ze dostaje bany za czegoś czego nie mam już 2 raz dostaje bana za nic . -ToJestSkill- na jakiej podstawie dostałem bana ? Proszę o wyjaśnienie . PS. Góra powinna wziąć się za adminów ... Nick: ---nOrEk--Serwer:cod 45 k ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : ---nOrEk--==== Admin : -ToJestSkill-==== Powod Bana : AB==== Wygasa : Nigdy ( od 01/02/2015 - 13 : 29 : Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=125174 Edytowane 2 Stycznia 2015 przez norek95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dostales ss i ich nie dales za to masz bana sprawdz sobie amx wstaw ss dostaniesz ub i bd mogl grac Edytowane 2 Stycznia 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To nie ja dostałem bo nie ja grałem podszywka byla bo kolega mi mowil że ktoś gra na moim nicku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wyjasnij to w takim razie z opiekunem ale dziwne bo niby "podszywka" grala chyba na premce ale nie jestem pewien wiec ktos musial miec haslo do twojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie wiem czy na premce czy nie ale to nie byłem ja . Duzo osób mnie zna i wie ze nie gram na cheat . Ile razy byłem sprawdzany i wrzucałem ssy to dlaczego teraz bym nie chciał jak bym je miał na kompie . A na premce nie możliwe ze grał bo dzisiaj o ok. 12 godziny opiekun mi dodał premke za konkurs wiec nie mozliwe . Wiec ktoś po prostu bez hasła wszedł na mój nick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wiec wyjasnij to z opiekunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnij z opiekunem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi