Ofensywa 3 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 1. Nick:Ofensywa 2. Imię:Damian 3. Wiek:19 4. Znajomość Amx (9/10): 5. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Jeśli będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/OfensywA%20%20%20%20%20%3AO/31.186.82.184:27691/ P.S gram na kilku nickach ( Kto ma wiedzieć ten wie ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam, chciałbym zostać adminem żeby pomóc serwerowi w czystych i sprawiedliwych rozgrywkach. Nie lubię gdy ktoś wchodzi i gra na hackach, wyzywa Tobie rodzine a Ty nie możesz nic z tym zrobić, bez problemu rozpoznaje czitów pisząc na U@ lub steam gdy nie ma admina. Jak każdy kto powinien wiedzieć wie że gram dość długo na serwerze od czerwca z tego co pamiętam. Pozdrawiam 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:31110986 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w dniach wolnych kolo 6h ,w tygodniu kolo 3/4 h na dzień. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):(17-22)(14-24)zależy od dnia 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 7lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Na TAK - staż - wiek - doświadczenie - aktywność na serwerze - zgłasza cziterów Popraw tylko aktywność na forum. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) oj jak duzo nickow. Mysle, ze mozna dac Ci szanse. Masz odpowiedni wiek,staż, posiadasz steam. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) - miły, kulturalny- wiek- micro- amx- były admin- długo graDuże tak @ Kinga ale o jakich wymaganiach mówimy?Jeżeli ktoś jest mało kulturalny i mało gra to wiadomo, że na nie. Tutaj brakuje tylko większej aktywności na forum, co da się na dobrą sprawę zrobić w 1 dzień. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Na tak+wiek+steam+gt+ogarniety+czesto gra+staz Edytowane 2 Stycznia 2015 przez doktor hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na tak +Długo u nasz jesteś +wymagania +zgłaszasz cziterów i nie ma z tobą problemów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na tak -kultura -obecność -steam -mikro -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) amm jestem za okresem próbnym. Nie spełniasz wszystkich wymagań. Pomimo że masz dużo + tj: +steam +mikro +rozpoznawalny + kulturalny itp Masz słabą aktywność na forum. Przy okresie próbnym nadrób aktywność na forum i w tedy będziesz miał ode mnie duże tak Jak dla mnie jesteście nie obiektywni.. Ja rozumiem że OFENSYWA jest lubiany itp bo sama nic do niego nie mam ale gdy inna osoba składa podanie i nie spełnia wymagań jesteście na nie.. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Kinga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciptok 1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ja również jeżeli moje zdanie się liczy jestem za tym, aby dać mu szansę. Dlaczego? Wiek, amx, steam, mikrofon, jeden admin nie za szkodzi, wręcz przeciwnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Oczywiście że na tak - aktywny - wiek - steam - składka Popraw akt. na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Chłopak jest miły i ogarnięty , ale tak jak wspomniała Kinga aktywnością na forum nie powalasz, dlatego okres próbny jeśli będziesz się udzielać nie mam żadnych zastrzeżeń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jestem na TAK. -aktywność na serwerze, -był już kiedyś adminem (doświadczenie), -steam, -wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Na TAK -Miły -często gra ;p -ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 ja jestem za okresem próbnym - musisz poprawić aktywność na forum - nadrób też posty a tak to reszte wymagań spełniasz i grasz u nas długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Pamietam go jak jeszcze wczesniej grałam częsciej na FFA -kulturalny -steam -wiek -był adminem -aktywnosc Forum szybko nadrobi i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Na TAK ! + Steam +Wiek +Często na serverze +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Zostajesz przyjęty na okres próbny dzięki samym pozytywnym głosom. Masz jednak zadanie: Okres próbny będzie trwać dwa tygodnie i przez ten czas masz nadrobić aktywność na forum. Regulamin dotyczy każdego, nawet stałego czy starego gracza. Posiadałeś wcześniej rangę administratora i stworzyłeś jedynie osiem sensowych postów, gdzie wcześniejsze wymagania mówiły o 10. Admina masz na forum jak i na serwerze, dlatego żadne miejsce nie może być zaniedbane. Aktualne wymogi: Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. ( posiadasz 8 ) Co najmniej 2 dni spędzone na forum. (posiadasz niecałe 4 godziny, pozostały Ci 44). Jeżeli za 2 tygodnie, czyt. 18.01. Twoje godziny nie zostaną zwiększone, to ranga zostanie Ci odebrana. Zgłoś się do mnie na PW/Steam. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi