norek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 1. Nick:---nOrEk--2. Imię:Adam3. Wiek:194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/---nOrEk--/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam mam na imię Adam interesuję sie sportem trenuję piłkę nożną. Chciałbym zostać adminem na tym serwerze ponieważ mam doświadczenie jako admin i siedzę często na serwerze bo lubię grać Odróżniam graczy którzy ogarniają grę od tych co grają z pomocą cheatów .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Poniedziałek-Piątek 2-3 ponieważ uczęszczam do szkoły . wek.: 5-6 godz11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 16-21/22 a weekend 10-23 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na TAK - aktywny - często go widze - wiek - duży up time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak najbardziej na TAK! Mimo, że nie gram już to widziałem Cię często na serwerze. -wiek,-aktywność na serwerze, -składka, -doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zło 2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na tak -Aktywny -Wiek -składka -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jestem na tak -aktywny -amx -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 NA TAK! Ogarnięty doświadczony często gra bo to nałóg ! poza tym razem adminowaliśmy na 2 sieciach nadaje się jak nikt inny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 jestem na tak Jesteś aktywny, ogarnięty i płacisz składke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jestem Na Tak Bo Czesto Jest Na Serwerze I Jest Ogarniety I Dobrze Zna Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Przyjęty na okres próbny. Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi