marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nick:mariano italianoLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Skrypt. Jesli sie z tym nie zgadzasz zglos sprawe na forum cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3366836' [AMXBans] Twoje IP: '77.242.225.xxx' [AMXBans] =============================================== Serwer:ffaLink do bana: Proszę o wyjaśnienie tego śmiesznego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Twój nick (Admin banujący): S}{aDoW Nick zbanowanego: mariano italianoDane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_0:1:3366836 77.242.225.130 Data (dzień, gg:mm) zajścia: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=125617 03.01.2015 - 02:31:18 Twój dowód*: HLTV: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1501030220-awp_india-1420248000-1420248660.zip Demka własne: http://www38.zippyshare.com/v/87314964/file.html Rodzaj czita*: Skrypt: AWP Speed Shot: Opis: Umożliwia oddanie celnego strzału bez celownika.Włączanie skryptu: F3Użycie skryptu: mouse1 Kod:;alias w "wait";alias w2 "w; w";alias w4 "w2; w2";alias Rhox.30 "+attack2; w4; -attack2";alias Rhox.31 "+attack; w4; -attack";alias Rhox.32 "slot3; slot1";alias Rhox.33 "Rhox.30; w2; Rhox.31; w2; Rhox.32"<dalsza część kodu...> Nazwa mapki: Awp_IndiaIP /Nazwa serwera: FFA 31.186.82.184:27691 Powód bana: Regulamin serwera FFA 1.4.2. Całkowity zakaz stosowania skryptów, odmiennych od listy ESL [ban permanentny] Lista dozwolonych skryptów zgodnie z zasadami rozgrywki ESL: all crosshair colorinformacje do drużyny (czyli say_team / messagemode2 przy podkładaniu, rozbrajaniu, reloadzie)Matrix JumpPraworęczny/Leworęcznywyłączniki (skradania i kucania)skrypty do nagrywania demskrypty do screenshotówskrypty od +voicerecordzmiana koloru celownika przy strzalezmiana koloru chatuzmiana rozmiaru celownikaskrypt pokazujący net_graph podczas 'showscore' (tabela wyników)skrypt blokujący skok podczas strzelania/rozbrajania bombyzwiększanie oraz zmniejszanie głośności (komenda volume) Prosiłbym o rozpatrzenie przez członków UBTeaM demek i zdecydowanie o słuszności bana. Pozdrawiam. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 I teraz mam pytanie co przedstawiają te demka oprócz rozmowy z kacykovskim, która nawiązywała do mojego poprzedniego bana i kręcenia beki z podejrzewania mnie we wcześniejszym czasie przez jednego z adminów który zarzucał mi skrypty a mimo to nie dostałem zwykłego bana tylko screeny. Gdybym miał wyżej wymieniony skrypty to strzelałbym raczej same fast zoomy i zmieniał na nóż z jednakową częstotliwością, a nie strzelał raz fast zooma, a czasem no zooma (bo naciskałem +attack1 i +attack2 jednocześnie), panowie otrząśnijcie się i zajmijcie czymś pożytecznym, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) ja tutaj nic nie widze, normalne fastzoomy i quickzoomy, jedynie mozna miec podejrzenie o celownik, ale z tych demek moim zdaniem nie ma Edytowane 3 Stycznia 2015 przez natalja Wypowiedz na moja prosbę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Razem z rewoxem uznalismy, ze "czysty". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi