SzataN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam 1miesiac temu wgrałem odnowa WindowsXP ale okazało się że nie mam OpenGL gdy chciałem zainstalować OpenGL to pisało mi Waring , Tak się wkurzyłem że... Jak ktoś wie jak to naprawić albo coś to niech napisze bd bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 21 Września 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 http://www.forumowisko.pl/topic/103824-brak-opengl-pomimo-zainstalowanych-sterownikow/Zastosuj się i sprawdź czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Podaj nazwę karty graficznej i ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzataN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Już jest ok musiałem poszukać dosyć długo mi to zajeło ale mam i działa Kartę graficzna Nvidia i jest git ale Też thx że chciałeś mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi