SzataN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam 1miesiac temu wgrałem odnowa WindowsXP ale okazało się że nie mam OpenGL gdy chciałem zainstalować OpenGL to pisało mi Waring , Tak się wkurzyłem że... Jak ktoś wie jak to naprawić albo coś to niech napisze bd bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Września 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 http://www.forumowisko.pl/topic/103824-brak-opengl-pomimo-zainstalowanych-sterownikow/Zastosuj się i sprawdź czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Podaj nazwę karty graficznej i ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzataN 0 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Już jest ok musiałem poszukać dosyć długo mi to zajeło ale mam i działa Kartę graficzna Nvidia i jest git ale Też thx że chciałeś mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi