leilo 112 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam, tak jak pisałem zrobiłem kompa na tyle zeby cos popisac i ewen. ts, do rzeczy. Potrzebuje osobę która się zna na komputerach. Mam problem z kompem odkąd zmieniłem dysk w rozw... system win7, włączam kompa i po kilku minutach zaczyna sie tak wieszac ze nie mogę nic zrobić, nie wiem o co chodzi poniewaz nie grzebalem przy nim nic, a na starym dysku śmigał normalnie (Zachciało mi się grzebać w dysku...) Proszę o kom. lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Może się przegrzewać, wyczyść go oraz daj nową paste termochłodzącą na procek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 boze ! juz wiem czego nie zrobilem ! dzieki.... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi