DziDzi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 3 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 39 minutes and 14 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : DziDzi [AMXBans] Reason : ' Kultura ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31942694 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.177.224.3 ' [AMXBans] =============================================== DziDzi dolaczyl Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. witam czy jest mozliwosc odbanowania mnie teraz jestem niewinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie wiem czy jestes winny czy nie. Zostalo 21 minut, zanim przywołam admina do wyjasnien mienie te 20 min wiec poczekaj, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi