MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Siemka, otóż prawie każdy admin robi sobie jaja. I mam taką propozycję, aby przez każdy miesiąc każdy admin miał przegrane minimum 20h. Jeżeli nie to tracił by tę funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dobry pomysl i admin moze miec wtedy mozliwosc urlopu gdy ma kare na kompa lub jest chory czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Rozumiem Cię świetny pomysł ; ) . Tylko nwm czy ja zdobęde tylko bo jestem co 2 dzien w domu albo u Cioci . Dlatego boje się , ale chyba w weekendy nadrobie bo po 10h będę grał .Czyli na Tak!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Musk ty to masz rozkiminy To dobry pomysł bo taki admin wchodzi sobie raz na jakiś czas i ma to w d**ie a tak będzie miał określoną ilość przesiedzianych godzin na serwie. Stawiam ci browara za pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 dobry pomysł moge nawet tego dopilnować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Musk?!, Nie każdy ma tyle czasu raz ma więcej raz mniej a tt bd próbne sprawdziany i wgl. na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 LuBiS`_, chodzi o to, że od trzech dni na serwerze widzę tylko 2 adminów. A jak nie mają czasu to niech zrezygnują z admina, proste... A i tak mogą nadrabiać w weekendy bo chyba wtedy czas jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Świetny pomysł Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Chuj*** pomysł . Ja mam szkołę i pracę .. Jak ja mam się wyrobić ! WCHODZĘ GDY MAM CZAS ALE ZAWSZE JEST JAKIŚ ADMIN ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale to jest dla adminow Hagen a ty jestes graczem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mam admina na Only dd2 (gram zamiast semigo ) i na 8k. Nie grasz tam nie wiesz, dostałem od samego Dawidka za pomoc w reklamie i się bliżej poznaliśmy. Przy okazji ;D Nie mam nigdzie tej rangi ... Ponieważ tylko kilka osób o tym wie..Ale cóż teraz już każdy wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczak70 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja jestem za!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 hagen664, no to po co jesteś adminem jak nie masz na to czasu. Dobrze sprawujesz się w tej roli no ale wypadało by pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Bo rb to dla kolegów którzy wchodzą gdy mnie nie ma... uzupełniamy się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja jestem na tak. Admin powinien przynajmniej 20h co miesiąc siedzieć na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie ukrywajmy admin powinien być przynajmniej tą godzinę dziennie na serwie a nawet może być mniej jak 20h na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jestem na servie 1h bo się świetnie bawię ... ale bez jaj nie będę całych feri tracił na ten serv .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No to graj sobie po 1h? przecież nic Ci się nie stanie jak stracisz godzinę dziennie. Uważam, że admin stara się o posadę jak ma czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja również jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Admini poprawili swoją aktywność i to juz nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi