daniel394 24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 1. Nick:[D]uszekuszek. 2. Imię:Daniel 3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/% 5BD%Duszek%5BB%Duszek./193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Gram długo i często na tym serwerze praktycznie codzienie spotykam się z sytuacją gdy pod nie obecność adminów wchodzą cheaterów gracze są bezradni i uciekają z serwera a mnie to drażni że cheterzy są bezkarni 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie ale moge kupić 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4 dziennie minimum 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:jestem bezrobotny wiec zależy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuszekBuszek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Poprawny adres GT:https://www.gametrac...3.177.87:27051/ Edytowane 5 Stycznia 2015 przez DuszekBuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1947 1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem na Tak,ponieważ przyda się nowy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fajnie, że chcesz być Adminem bo się przydasz. Podanie jest ok napisane no i często wiedzę CIę na serwie i dobrze grasz lecz mam małe ale co do kultury. Ogólnie jesteś ok ale czasami potrafią Ci nerwy puścić, zresztą sam wiesz, ile Ci kicków dałem. Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVasko 1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na tak czemu ? : +wiek +mikro +składka No i szybko kup steam'a ____________________ * Razem Ponad Kilo * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bardzo ogarnięty gracz, rzadko zdarza mu się użyć wulgaryzmów a nawet wcale, więc jestem na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 czesto grasz ale musze byc obiektywny. za kulture nie raz ci dawalem bana noi przylapalem cie sam wiesz na czym i dzieki mnie nie masz perma wiec narazie jestem na nie. jak zobacze poprawe zachowania to wtedy moze zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem na TAK +Często gra +Idzie z nim porozmawiac +Składka +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wypowiedz w swoim podaniu skutkuje automatycznym zamknięciem Dowód: Poprawny adres GT:https://www.gametrac...3.177.87:27051/ +double konto co równa sie perm na forum ale to ja juz się tym nie zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi