BoloPakersky 0 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nick: BoloPakersky Siemano! 1. 04. 2014r o godzinie 1:20 dostałem bana za obrazę, przyznam, że trochę zdenerwowałem i doszło do zbluzgania kilku graczy, dostałem bana. Wszystko ładnie pięknie , ban mi się należał. Wyszedłem z serwera nie zwracając uwagi na czas wygaśnięcia bana. Dziś jednak wchodzę z chęcią pogrania na waszej serwerowni i spostrzegłem, ze pan wygasa.... " nigdy " przyznam zdenerwowało mnie to odrobinę, ponieważ nigdy nie spotkałem sie z permamentnym banem za obrazę.. Nie chcę, aby kolega stracił admina, ale chciałbym dostać UB. Pozdrawiam! JEST TO WYCINEK Z INNEGO DZIAŁU GDZIE JEST OPISANA PRZYCZYNA BANA Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : BoloPakersky ==== Admin : HaQu ==== Powod Bana : nara ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/04/2015 - 01 : 20 : 2 Serwer: cod 350 lv W dziale " skargi " napisano mi, że o ub mam się starać tutaj Z tego co mi wiadomo admin dający bana nie jest już adminem, ale to tak dopowiadając tylko Proszę o szybkiego UB POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi