wenzdey094 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 1.Twój Nick: No Wh Style$ || Kolorowy ? 2.Nick admina/gracza który zawinił: [CSM] # EnjoyPlay 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10.01.2013r około 21 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): screen: Tu dowód, że to on zrobił vote 6.Opis sytuacji: Bezsensowne vote na temat "lubicie mnie?" Co to ma być? Admin nie zabawka. Nie służy do zabawy czy do popisania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgadzam się z tym co napisałeś ale zrobił jedno jedyne vote od kiedy pamiętam więc to chyba nic strasznego nadrabia za to tym że szybko reaguje na cziterów i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dla mnie takie skargi są bez sensowne. Jakby robił tak non stop, to wtedy rozumiem można napisać skargę. Nie znam osoby, która nie bawi się od czasu do czasu adminem także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 sn0wy`, Taki właśnie napisał post pod tobą, dobrze się przypatrz . A co do skargi nikomu nic się nie stało nikt nie został obrażony, z tego co pisze EmaN, była to jednorazowa sytuacja więc nie ma co się spinać, max upomnienie słowne nic więcej chociaż myślę że i to nie będzie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Admin też człowiek, musi się zabawić. Skąd wiesz czy nie sprawdzał czy dobrze korzysta z komendy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czasami snowy przesadzasz... Dla mnie zabawy votem to .. jak zabawa zabawką w wieku 10 lat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 EnjoyPlay to ogarnięty admin jak raz to zrobił to nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Skarga nie słuszna. ale z nim pogadam na ten temat więc Temat zamykam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi