Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Co wy na to, aby połączyć 2 klasy odlotka i baczka ( long jump co 3 sec i 2 skoki). Ta klasa byłaby np. od 750 poziomu. Co o tym myślicie ? Pozdrawiam, UmciaaGumcia <3 Edytowane 5 Stycznia 2015 przez UmciaaGumcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 To prawie jak premka Profesionalista więc nie wiem po co kolejna taka sama klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Po kiego tworzysz tyle bezsensownych tematów żeby nabić posty? Jest ogólny temat do propozycji, a nie zaśmiecaj forum. Jak dla mnie taka klasa od takiego levelu jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Od siebie mogę dodać tylko tyle, że się zgadzam w 100% z Euphemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W tej chwili nie będzie żadnych poprawek/nowości. Wszystko zostaje jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi