wuwunio 10 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Rozmowa na poziomie - główny bohater Jamajkowiec, którego już tutaj nie zobaczycie. Napisał do mnie na SB, że został wyrzucony z forum, chociaż żadnego bana nie dostał, a potem był normalnie online na forum... Na samym końcu doszło do wielkiego dziecinnego spamu każdą literką alfabetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
` PsychO. 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Takie dzieci powinno się wieszać za jaja, albo zabraniać grania w cs'a, bo to je całkiem psuje... Zaczynają żyć grą i wychodzą takie... modyfikacje genetyczne jak ten ...Żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie rozumiem takich ludzi, nie ma na nich po prostu słów. Trzeba było mu bardziej nawrzucać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 A te słowa na końcu .. Widać dziecko pewnie nie wie jeszcze co to znaczy. Tak jak PsychO, powinno zabraniać się grania w cs'a takim "bachorom" bez szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Przypomina mi zboczeńca czytając to... Taka reakcja najlepsza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 komputer chyba mu resztki mózgu wypalił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi