Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, Szukam 3 aktywnych osób, które zostałyby opiekunem Fanpage Cs-Classic.pl Są jacyś chętni? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakieś wymagania oprócz dużej aktywności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli dasz szanse tak młodej osobie jaką jestem ja, to bardzo chętnie się tym zajmę Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakieś wymagania oprócz dużej aktywności? Dłuższy staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Więc się zgłaszam. Mam wypełnić jakiś wzór, zgłosić się na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dam znać w tym temacie kogo wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) oj fb to coś dla mnie! Zgłaszam się i myślę że dacie mi szanse Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja również jestem chętna już wcześniej Ci pisałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja również jestem chętna już wcześniej Ci pisałam Jestem chętny Zapraszam na PW Ostatnią osobę wybiorę jutro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ja moge xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie zostaje dwóch, ale gdy zmienię zdanie lub ktoś odpadnie, dam tutaj informację o tym. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi