Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, Szukam 3 aktywnych osób, które zostałyby opiekunem Fanpage Cs-Classic.pl Są jacyś chętni? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakieś wymagania oprócz dużej aktywności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli dasz szanse tak młodej osobie jaką jestem ja, to bardzo chętnie się tym zajmę Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jakieś wymagania oprócz dużej aktywności? Dłuższy staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Więc się zgłaszam. Mam wypełnić jakiś wzór, zgłosić się na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dam znać w tym temacie kogo wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) oj fb to coś dla mnie! Zgłaszam się i myślę że dacie mi szanse Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem chętna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja również jestem chętna już wcześniej Ci pisałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja również jestem chętna już wcześniej Ci pisałam Jestem chętny Zapraszam na PW Ostatnią osobę wybiorę jutro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ja moge xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie zostaje dwóch, ale gdy zmienię zdanie lub ktoś odpadnie, dam tutaj informację o tym. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi