Haze. 117 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Cześć , jak pewnie zauważyliście są bugi na serwerze , których nie jestem w stanie ich naprawić. A serwer jest odpalony teraz dlatego , ze potem trudno jest odrobić ranking gt. Na dniach zostanie serwer zresetowany i zostanie wgrana nowa paczka z nowymi pluginami i tym razem obejdzie się bez żadnych bugów ! Paczka jest w połowie gotowa także już w piątek będzie wszystko w porządku. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jest bug, nie tylko u mnie bo u wielu osób, że nie można wejść na specta. Gdy naciskam "M" wyskakuje tylko CT, TT i AUTO... Jeżeli pisze mi ktoś, że mam sprawdzić jakiegoś gracza to nie mam jak bo nie mogę wejść na specta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To nie bug chyba tylko ustawienia serwera. Ale admin powinien móc wejść na specta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wlasnie dlatego jutro bedzie caly reset serwera. Wgrywane bedzie wszystko od nowa i będą nowe pluginy. Ruletkę wgram tylko wtedy , gdy skoncze ją naprawiać. A serwer już jutro powinien działać prawidłowo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Serwer dzisiaj będzie offline przez jakiś czas - będzie serwer reinstalowany i naprawiany z bugów. Od dzisiaj podpinam ten temat , zauważycie jakiegoś buga na serwerze to w tym temacie możecie napisać korzystając z poniższego wzoru : 1. Bug ( opis ) : 2. Co ile się on ukazuje? : 3. Screenshooty ( uploadujemy na classicowym hostingu ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 1. Bug ( opis ) : Bug z wyborem mapy. Jest bug przez który źle wybiera się mapy np wybieram de_aztec a następna mapa jest cs_assault nie wiem na czym ten bug polega, może źle są mapy podpisane ? Nie mam pojęcia, najlepiej by był żeby gracze wybierali mapy sami a nie gracz z największym wynikiem killi.2. Co ile się on ukazuje? : Chyba co mape. 3. Screenshooty ( uploadujemy na classicowym hostingu ) : Nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Bug ( opis ) : Brak avatarów na steam. Nie wiedziałem gdzie o tym napisać dlatego piszę tu. Otóż na serwerze nie widać avatarów na steam prócz tych którym mam w znajomych. Bug ten występuje tylko na 4FUN na innych serwerach naszej sieci tego nie ma. Nie wiem w czym leży problem.2. Co ile się on ukazuje? : Praktycznie non stop. Czasem się zdarzy, że widzę inne steamy ale to rzadko. 3. Screenshooty ( uploadujemy na classicowym hostingu ) : BRAK Edytowane 21 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Bug ten pojawia się również na innych serwerach i nie jest spowodowany paczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To z avatarami to chyba u Ciebie tylko ja mam normalnie avatary znajomych i nieznajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Z tego co mi wiadomo to Blancik też tak ma, więc to nie tylko u mnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wczoraj miałem avatary normalnie, dziś wchodzę na serwer ze znajomym ktory tez ma steam i nie widziałem jego avatara. Może jakiś błąd w którymś z kodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Problem z mapka rats 1337 bug z raspem ct zabija jak full serwer jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 1. Bug ( opis ) : Gdy się rzuci smoke i ktoś z twojej drużyny stanie przed tobą widać wszystko przez smoke.2. Co ile się on ukazuje? : Ciągle ale gracze nie wiedzą o tym bądź wiedzą i wykorzystują to.3. Screenshooty ( uploadujemy na classicowym hostingu ) : Nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 4 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie rozumiem, mógłbyś pokazać jakiś ss czy nie za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To jest wina cs_teamsemiclip, jeżeli jest smoke a wejdziesz 'w' gracza to nie widzisz smoke, mało osób o tym wie a blok / usunięcie semiclip - czyli przenikania było by głupim pomysłem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi