freaked 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Proszę to ogarnać ... Nie dostaje ub za czyste ssy? Ogarnij się troche człowieku za słowo żałosny warn?? haha... Jakoś 2/3 się nie stosuje do wzoru ja wcześniej też i jakoś nikt się nie czepiał.. A jeżeli Tobie coś nie pasuje to tego nie czytaj bo dla mnie jest to bez sensu pisac to samo jeżeli jest to w wycinku z konsoli.. Co to ma znaczyć admin ! zamyka temat z powodem close ? jedziesz na wh ? masz jakies dowody? mam steama 2k11 i raczej nie cheatuje sprawdzaj sid koleżko Napisać może instrukcje ? wchodzisz na banid wpisujesz i masz takie dwie rubryki :)http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6568 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 freaked, hahahahahahhahahahah i ty chcesz ub z tym wh ?? steam to nie wymówka ssy mówią wszystko. zamknijcie to. ehh... nie ma to jak czitować na steamie i mieć do innych pretensje że się dostaje słusznego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Najlepiej zbanujcie tego typa nie jest godny na tą serwerownie. Cheatuje, bluzka po ludziach i jeszcze chce ub za to że wrzucił ss'y na których widać że ma wh. Porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaked 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 JAKIE CHEATY ?? LUDZIE GDZIE CI WIDAC WH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAJak nic ma wh A on gada gdzie cheaty?!Czekajcie bo nie wytrzymam.!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHBrak wzoru.Cl. Ub nie ma WH. -_- zbanuje na reszcie serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi