Shanell 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: Shanell - admin na BF2 Powód rezygnacji: W sumie to już miałam dawno to pisać. Nie było mnie co prawda teraz bo wyjechałam na urlop, ale po powrocie zepsuł mi się laptop i teraz siedzę na innym. Nie wiem co się dzieje, że nie mogę wejść na serwer po wpisaniu (setinfo _pw "Hasło") - Hasło jest dobre bo rozmawiałam z opiekunem. W sumie soot też nie wie co się dzieje, od 3 dni czekam żeby wejść, ale rozumiem że soot też ma swoje życie i nie będę mu d*py zawracać. W zasadzie też już przestałam odwiedzać ten serwer. Jednym "słowem" zostaje tylko jako admin ts3 i nie widzę dalszej kariery na tą chwilę. ;D Coś od siebie: Kocham wszystkich adminów z BF2 ;D - Tak wiem w końcu wyznałam swoją miłość. ;d @ Shadow - na chwilę obecną nie składam podania na FFA Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) No jak nie widzisz dalszej kariery, skoro mówiłaś co innego @ edit ( Edytowane 7 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wrócisz jeszcze i na bf'a i ffa Jak ja zacząłem na bf'ie grać to ty odchodzisz :cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Czanel nub, szkoda, że odchodzisz . Soot jak tak dalej pójdzie to adminów nie będziesz miał XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Czekam na powrot Shani xD ->FFA <3 Edytowane 7 Stycznia 2015 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Czarne chmury na BF2 szybką rekrutację róbcie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ada....no szkoda a próbowałaś wejść teraz na serwer? Ps: Jesli jest to juz twoje ostatnie zdanie to życzę powodzenia w życiu prywatnym jc pamietaj że zawsze masz miejsce w gronie adminow na bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ada....no szkoda a próbowałaś wejść teraz na serwer? Ps: Jesli jest to juz twoje ostatnie zdanie to życzę powodzenia w życiu prywatnym jc pamietaj że zawsze masz miejsce w gronie adminow na bf2 soot próbowałam i to nie raz. Wszędzie mogę wejść, na każdy serwer tylko nie na Bf2 pod nickiem Shanell, jak zmienię na inny to mogę wejść bez problemu. Co do reszty na razie chyba odpocznę sobie od adminowania na serwerach, wejść pewnie wejdę na FFA lub BF2 popykać sobie, ale nic po za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A idź ty ! xDzapraszam na 4FUN albo ODD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Szkoda że odchodzisz fajnie się z tobą rozmwaiało i żartowało na admin czacie:( Mam nadzieję. że wrócisz jeszcze do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A może masz adma na SID i zmieniłaś kompa/cs'a i Ci nie wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A może masz adma na SID i zmieniłaś kompa/cs'a i Ci nie wchodzi? Dokładnie tak jak mówisz. Sid był zmieniony, ale nadal nie mogę wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Psykro mi że Cię już w naszym gronie adminów nie będzie :rozpacz:. Mam nadzieję że pograsz czasem z nami jeszcze . Powodzenia życzę :papa:. PS: Też Cię kocham . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi