myszaku 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nick: RecconLink do SS'ów: http://www.mediafire.com/?z4oind94z9kz13vWycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina xxxPatrykxxx.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Reccon[AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1437055977 '[AMXBans] Twoje IP : ' 83.29.4.190 '[AMXBans] ========================================Serwer: CoD 45000 LvlOstatnim razem prosiłem o ub powiedziano mi ze mam softa dlatego proszę o porównanie zdjęć z softem i bez :)Link z softem: http://www.mediafire.com/view/?p6w2o1sa9596j3qPozdrowienia jestem czysty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 15reklam i Zastanowie się nad Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszaku 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czemu zastanowię jestem czysty nie ma się nad czym zastanawiać dostałem bana za to ze gram na czysto a to ze nie widzisz różnicy miedzy softem a normalnym 3d3 albo opengl to twój problem wstawiłem ss'y wiec oczekuje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 DodamGracz Reccon ma bana na zawsze, jeśli grał to na aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszaku 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mam teraz bana bo zostałem zbanowany za to ze widziałem admina serwera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Patryk masz jeszcze jeden warn za 15 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszaku 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dostane UnBana? [ Dodano: 2013-01-11, 19:50 ] czy to są jakieś ku*** żarty dostałem bana za aima japier**** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Reccon [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1437055977 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.21.67.197 ' [AMXBans] ======================================= BRAWO ZABILEM MISTRZEM ADMINA I DAL MI BANA SIWY POZDRO!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Brak UB.Powod : AB = Aktywny Ban , wiec grales na aktywnym banie./cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi