SkYFaLL 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam!!!Chodzi mi o zmiane kolejki (nie że musisz nacisnąć "e" do paki) tylko o to, że wbiegasz w taka sfere zaznaczoną czerwoną linią i juz jesteś zapisany np. :Kolejka:1 2.Mati :)3.Hed-Shotw ten sposób już nie będzie problemów z zabijaniem nie po kolei... TEN SPOSÓB JEST NA WIĘKSZOŚCI SERWERACH DEATH RUN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 To lepszy pomysł ( moim zdaniem) od paki. Trudno kliknąć w pake, a wejść w sfere o wiele prościej. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Też jestem na tak,bo to lepsze od paki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak samo jestem na tak, ale tylko dlatego, że można mieć lepsze rekordy od 11 sekund ;p No i jak wpiszesz TOP15 to są pokazani rekordziści ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEROKI 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio. 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 na TAK, po za tym na niektórych mapkach nawet paki nie ma, i każdy może bić TT :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak była strefa to chcieliście pake a tera jak jest paka to chcecie strefe.Tylko strefa wyklucza bicie rekordów bo się nie zapisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Na Tak powody UP .. też juz chciałem napisać tą propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Wy się najpierw zdecydujcie czy chcecie dr z tą paką czy z tymi bytami,a potem proszę piisać tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja jestem za taka kolejka z ta strefa jest lepsze niż paka bo będzie przynajmniej pilnowana kolejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 To niech zostanie paka ale , żeby była na reszcie map a nie na połowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Strefa jest lepsza od paki, ale nie tylko paki nie ma na wszystkich mapach . Grałam kiedyś na serwerze Deathrun z tą sferą i zdarzały się takie sytuacje, że nie można było nikogo zabić ponieważ coś się bugowało i trzeba było prosić H@ o naprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Było to na serwerze to połowa graczy skarżyła się że to jest zjebane i wolą pakę.Chodzi mi oto że średnio co tydzień zmieniacie zdanie odnośnie tej bytu/paki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 -_-, Zrób tak , że dorobisz na reszcie mapek paki i będzie wszystko okey . Bo nie widzę sensu zmieniać paki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Bo ja jestem wróżka i wiem na których mapach nie ma paki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi