Sailor Moon 494 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: Jasmine./ Justynka.2. Imię: Justyna3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Justynka./193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Justyna, mam 21 lat. Mieszkam w małej miejscowości na Dolnym Śląsku. Czemu akurat ja?: Po pierwsze, myślę że jestem doświadczoną osóbką, znam zasady gry na serwerze, szybko nawiązuję dobry kontakt z ludźmi, potrafię pomóc innym, po drugie często jestem na serwerze, gdyż mam mnóstwo wolnego czasu, oczywiście nie jestem tam non stop, ale bardzo bardzo często. Po trzecie, chciałabym pomóc koleżanką/kolegom z serwera, przy dopilnowaniu go, bo często jest 1 admin, albo nie ma go wcale, gdy pojawiają się gracze z różnymi wspomagaczami, znam bardzo dużo rodzajów wspomagaczy i potrafię je wyłapać.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam, STEAM_0:1:5193650010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Oj, myślę że bardzo dużo, poza szkołą którą mam w weekendy.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W sumie gram od rana, w dni robocze i weekendy, kiedy nie mam szkoły, poza tym zawsze jestem w kontakcie. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: prawie 3 latka ;P 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Jasmine 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi