marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witajcie dobrzy ludzie, skoro nowy rok to czas wielkich przemian i ryzykownych działań co powiecie na dodanie do cyklu mapy de_cpl_mill? wg mnie ta mapka robi robotę, mogłaby wskoczyć za tuscana, ewentualnie jako nowa mapa, niżej zdjęcia mapki jakby ktoś nie kojarzył: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1.Mapa była i ludzie jej nie chcieli 2.Mamy taki dział jak "propozycje odnośnie serwera" i tam powinna być ta propozycja 3.Z tego co wiem cykl map zostaje bez zmian Pozdrawia dodoBICEPS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ta mapka już była w cyklu map na FFa i z tego co pamiętam gracze nie za bardzo ją lubili i temu została usunięta więc nie widzę sensu dodawania jej z powrotem do cyklu map 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zacznijmy od tego, że na ten rok, została już wgrana jedna mapa, jest to de_forge. De_cpl_mill, rywalizowała z mapą forge, jednak najwięcej głosów zebrała forge i tym sposobem została dodana do stałego cyklu. A teraz najlepsza część: Drogi Panie Marianie: Proszę poczytać trochę na temat FFA, ponieważ opiekun tj. S}{adow, wprowadził cykl map Esl'owych: de_dust2, inferno, nuke, train, tuscan i powiedział że tych map nic nie "wygryzie" z danego cyklu. Ileż to już razy było pisane, gadane... Na Nowy Rok wprowadzono mapę de_forge, by urozmaicić trochę rozgrywkę, ale nic więcej. To wystarczy. KONIEC KROPKA! Pozdrawiom wos wszystkich moje funfle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1.Była w ciuuul dawno, jescze za opiekuna Damiana (jeżeli się mylę prosze mnie poprawić), a wiadomo gracze się zmieniają a wraz z nimi gusta 2. Założyłem nowy temat abyśmy mogli spokojnie o tej mapie porozmawiać nie robiąc tam spamu 3. Coraz częściej widzę niezadowolonych graczy na tuscanie którzy chcieliby jakiejś zmiany a na myśl o de_cpl_mill skaczą ze szczęścia 4. Ah i panie ZNAWCO, de_cpl_mill tez jest eslowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wiem, jednak było głosowanie i wygrała mapa forge dlatego też została dodana Troszkę mnie nie zrozumiałeś, ja też trochę źle się wypowiedziałem, ale pomińmy to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Jak było cpl_mill był i ludzie jej nie chcieli co chodzi o tuscan ludzie grają na niej a jak im się nie podoba mogą poczekać na następną mapę nikomu się nie da dogodzić bo to nie DD2 gdzie masz jedną mapę ja nie jestem za tym żeby usunąć tuscana Edytowane 10 Stycznia 2015 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1.Była w ciuuul dawno, jescze za opiekuna Damiana (jeżeli się mylę prosze mnie poprawić), a wiadomo gracze się zmieniają a wraz z nimi gusta 2. Założyłem nowy temat abyśmy mogli spokojnie o tej mapie porozmawiać nie robiąc tam spamu 3. Coraz częściej widzę niezadowolonych graczy na tuscanie którzy chcieliby jakiejś zmiany a na myśl o de_cpl_mill skaczą ze szczęścia 4. Ah i panie ZNAWCO, de_cpl_mill tez jest eslowa 1. Zgadza się, była na serwerze, jak i reszta innych: cs_office, dust, dust2002, cbble, aztec itd. itd. 2. Nie rozumiem. Propozycja dodania nowej mapy jest to propozycja dotycząca właśnie serwera FFA. Dyskutowalibyśmy tam w taki sam sposób, jak tutaj. 3. Szczerze? Na cpl_mill było jeszcze więcej skarg, dlatego została ona wyrzucona z cyklu, a tuscan mimo wszystko został. Na mapie cpl_mill w dołach (nie kanałach) jest dość nieprzyjemny dźwięk wiatru/wentylacji, na którą narzekało większość graczy. Zauważ też, że na mapie cpl_mill kanały są o wiele większe niż tuscan, dlatego często bywało tak, że gracze nie mogli się w nich odnaleźć lub też specjalnie w nich kampili. De_cpl_mill owszem, jest eslowa.. ale nikt nie zagra jej po tuscanie, bo jedna z nich jest pierwszą wersją, a druga wizualnie drugą. Podobnie jak de_cbble / de_forge. Bez sensu jest dawać do FFA takie same mapy, szczególnie jeżeli posiadamy cykl. Jak wspomniał wcześniej Headshoot: dd2/inferno/nuke/tuscan/mirage/train <-- zostaje do końca serwera ffa lub do mojego ostatniego dnia opieki nad nim. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi