MrKisiel 0 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nick : DE Kisiel DEData Zdarzenia : 10.01.2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: SiwyOpis Sytuacji : Wiec Jezeli Moderator wbija Na Prosby o UB i Patrzy to niech juz na wszystkie popatrzy a nie na tylko jedna ... Wszedl Odbanowal jednego i sobie poszedl :/ a ludzie czekaja Kiedy w koncu beda mogli wbic :/ Prosze by cos z tym zrobicDowod : Forum / Prosby o UB Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Pkt 2. regulaminu. I Siwy nie ma obowiązku odbanowywać wszystkich ponieważ są też inni z UB team. Skarga nie słuszna i do zamknięcia. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Nie jestem SupportUB kolego Odbanowałem mojego admina, i mogę odbanowywać graczy DD2 ale nie muszę. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKisiel 0 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dziwne Ale Ok Wybaczam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Siwy nie jest moderatorem. Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi