santos (t) 77 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 1. Nick: santos (t)2. Imię: Jacek3. Wiek: 40 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/santos%20%28t%29/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Jacek, Mieszkam w małej miejscowości koło 3miastsa. Czemu akurat ja?: Po pierwsze, myślę że jestem ogarniętym człowiekiem , znam zasady gry na serwerze, szybko nawiązuję dobry kontakt z ludźmi, potrafię pomóc innym, po drugie często jestem na serwerze. Po trzecie, chciałbym pomóc koleżanką/kolegom z serwera., znam bardzo dużo rodzajów wspomagaczy i potrafię je wyłapać.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 0:0:206176051910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 8 - 10 godzin dziennie z przerwą na prace 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Praca od 14 - do 22 - reszta czasu na serwerze lub na forum 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Oczywiście że tak! +Staż+Przegrane godziny+Składka Edytowane 10 Stycznia 2015 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ogarnięty człowiek miły zawsze umie pomóc "JESTEM NA TAK " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Oczywiście ze wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jestem na Tak ! Zapytacie czemu ? Hmm..-Wiek, -Staż, -Był już na ODD2 adminem, -Składka, -Miły, -Pomocny. Jeszcze raz wielkie Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 na tak , wymagania spełnia , miał wczesniej admina i sie dobrze sprawował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi