INSANE SCOUT 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak w temacie;) Chciałbym mieć vipa, ale ni chu chu nie mogę znaleźć gdzie go kupić. Any help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INSANE SCOUT 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ps. niby wysłałem smsa, wypełniłem dane itd w sklepie CS-CLASSIC.pl ale ni chuja postępując zgodnie z instrukcją nie mogę się połączyć jako Vip;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Wpisałeś hasło? setinfo _pw "hasło" Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 http://shop.cs-classic.pl/#csgovip Tylko u mnie bądź u coreya kupuje się VIP'a, nie wiem jak mogłeś kupić w sklepie skoro jest tam jasno informacja o tym, że to serwery cs 1.6.Masz też jasno w menu napisane po lewej o VIP na FFA CS:GO Kupiłeś sobie VIP'a na FFA cs 1.6 Zamykam, wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi