INSANE SCOUT 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak w temacie;) Chciałbym mieć vipa, ale ni chu chu nie mogę znaleźć gdzie go kupić. Any help? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INSANE SCOUT 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ps. niby wysłałem smsa, wypełniłem dane itd w sklepie CS-CLASSIC.pl ale ni chuja postępując zgodnie z instrukcją nie mogę się połączyć jako Vip;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Wpisałeś hasło? setinfo _pw "hasło" Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 http://shop.cs-classic.pl/#csgovip Tylko u mnie bądź u coreya kupuje się VIP'a, nie wiem jak mogłeś kupić w sklepie skoro jest tam jasno informacja o tym, że to serwery cs 1.6.Masz też jasno w menu napisane po lewej o VIP na FFA CS:GO Kupiłeś sobie VIP'a na FFA cs 1.6 Zamykam, wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi