lotr 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nick: lotrLink do SS:-Wycinek z konsoli(bez IP)*:-Serwer: bfLink do bana:? Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB pisalem wczoraj jednak dostalem odp ze nie ma mnie na liscie i ze moze za duzy ping mialem jednak jak wchodze w amx to ejst ze moje ip jest zbanowane a nic nie zrobilem tylko dostalem powiadomienie ze mam bana czy moglibyscie nie wiem pogrzebac w amx czy cos zeby mnie odbanowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Daj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotr 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a wlasnie jeszcze jest napisane server not responding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 wycinek daj z konsoli............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotr 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 no ale jak skoro serwer nie odpowiada nic nie mam w konsoli jak klikam na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 podaj ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotr 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 89.79.231.73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 lapie Cię na ip, zresetuj router jezeli posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi