Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie ma tematu to ja to zrobię :vProponowałbym wyłączyć przenikanie przez swój team - to przeszkadza.Nie wiem czy tylko ja to mam ale po wybraniu broni nie mam knieva.Może wyłączyć mikrofon na serwerze? czasami to przeszkadza jak rozmawiają (tak wiem, że jest opcja mute ale mutować za każdym 5 osób to trochę się schodzi można postrzelać w tym czasie)No i może dodać kolejną mapę cache lub train? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To dobry pomysl z tym przenikaniem ale mikrofon jednak bym zostawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dodano de_cache, kolejną dodam za 2 tygodnie Luknij teraz rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Można rozmawiać. Problem jest ze spawnami na Cache. Respi w ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przenikanie gotowe, rozmowy chyba też, nowe spawny dodane i mapa de_cache też dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi