NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Nick:123Link do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : 123 ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Siwy ==== Powod Bana : AB , sprawa na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/11/2015 - 20 : 43 : Serwer:dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=130179 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Jaka sprawa na forum, jak to zostało kurwa wyjasnione? Jak na opiekuna serwera słabo sie oriętujesz . Edytowane 11 Stycznia 2015 przez NIE TA LIGA` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Admin banujący niech napiszę o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a zobacz mózgu ile tych graczy '123' jest i ma perma, dostałem info zbanowałem . A ty mnie nie będziesz oceniał jak się sprawuje w swojej funkcji. Odbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi