CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Polska jest krajem nie zwyciężonym więc wierze w polaków, bo wiem, że dadzą sobie rade Niezwyciężonym nie jest, czuj się Polakiem ale nie twórz historii od nowa Powiem Ci SzeregowiecPL, że dobrą robotę odwalasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Powiem Ci SzeregowiecPL, że dobrą robotę odwalasz Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 NiP rozwalony 16:3 ♥ Chociaż nie oglądałam bo pisałam akurat pracę do szkoły, ale nadrobię teraz, go go VP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 No i nice ! Podnieśli się virtusi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 http://live.esl-one.com/ Ja oglądam tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 http://live.esl-one.com/ Ja oglądam tutaj:) To co podałeś nie ma nic wspólnego z meczem, który się odbędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) *Na`Vi vs VP Zawsze za VP, lecz teraz mogą mieć bardzo ciężko, ponieważ niestety na`vi ma przewagę jedną mapą :/ Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez ωιncнєѕтєr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi