Senrox 869 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 dobry, potrzebowałbym jakiegoś programy do muzyki np Virtual DJ, albo DJ taktor, może macie jakieś linki do pobrania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Vitrual DJ jest ok, w nim rsy się dość dobrze robi jeżeli o to chodzi, a jeżeli chcesz mixować to kupuj konsolete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 http://www.djoles.pl/programy-dj/virtual-dj.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Również polecam Virtual DJ, długo się z tym bawiłem jak dobrze ogarniesz przejścia itd. to będzie dobrze, grałem nim na radiu i nie narzekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Virtual ssie, pobieraj Traktor S4 A jak jestes zainteresowany produkcja muzyki to FL Studio badz Ableton. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez HARDWELL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi