Llukaszenko 48 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nick: ak^^wujek__47Link do demka:http://www55.zippyshare.com/v/sJwUOv5G/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 51 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ak^^wujek__47 [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1892252570 ' [AMXBans] ====================================== Serwer: FFA + BF2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=130551 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Poprosze o ssy a nie hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Llukaszenko 48 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) nie mam ss'ów szukałem w csstrike i w róznych poradnikach gdzie mozna znaleźć i nie było. Szukałem tego około godziny dzisiaj i nic. dodam ze wywalilo mi wczoraj korki, jak grałem w cs. a na demku widać ze zrobiłem zwykłego skana nic wiecej i za to dostałem bana. gram na serwie około 3 miesięcy i jak bym coś miał dawno bym bana dostał. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez ak^^wujek__47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 W takim razie czekam na rozpiskę demka, admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Llukaszenko 48 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A czy ja będe mógł sie potem też odnieść do tego jak zrobi to admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Oczywiście, masz prawo do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Llukaszenko 48 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 no okej. ale ja poczekam i na zdanie admina bo ja mniej więcej wiem za co dostałem bo przeglądałem demko i wiem ale chciałbym wysłuchać admina który to dał bo ja mam swoje zdanie na ten temat potrafię to udowodnić no chyba, że to nie ten powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 zobacze pozniej sama to demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Bardzo przepraszam że się wtrącam, ale screeny można też zobaczyć czy admin zrobił je tutaj > http://ss.cs-classic.pl/ Wpisu nie ma że je robił wujkowi czyli pewnie tylko powód poszedł, także chyba UB powinno być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi