AdE 24 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 1.Twój Nick: AdE 2.Nick admina/gracza który zawinił: Key 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 2015-10-15 19:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/ckwCT/key.dem 6.Opis sytuacji:Key nie robi przerw a jak zrobi to na 3 sek max proszę zadecydować czy zostawicie mu pro vip'a 7. SID/IP: #4 Kay STEAM_0:1:20912154 79.184.61.167 Steam ZmienneIp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kay 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Która minuta mam patrzeć demka? żeby kolejne obalić, bo nie chce mi sie całosci ogladac Już 2 demka obalone Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Kay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki ^^ 5 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Która minuta mam patrzeć demka? żeby kolejne obalić, bo nie chce mi sie całosci ogladac Już 2 demka obalone 1 ).Co do mojego to sam widzisz że nie panujesz nad myszką ))! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kay 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nic nie widzę i nie wiem o co ci chodzi, bardzo dobrze panuje nad myszką, dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie jest pokazane na demku że gracz łamie regulamin, 30 sek strzelania - 5 sekund przerwy, patrzyłem się na demko chodzi pewnie o sytuacje jak już wbiły zombi (headcrab) bił go przez lm, on rzucił frosta i postawił potem lm i rzucił pimp bomb. Gracz strzelał 25 po czym rzucił granata postawił lm i rzucił pipe. Wszystko się zgadza a skarga nie słuszna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Możliwe że się pomyliłem w czasie proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Również obejrzałem demko i tutaj gracz nie złamał regulaminu, strzelał około 21 sekund i robił przerwę pięciosekundową, a więc skarga niesłuszna jak zaznaczył __KOKA__ a więc proszę o zamknięcie tematu. p.s proszę na przyszłość o wrzucanie na zippyshare.com demek ponieważ na speedyshare jest lipa, demko pobierało mi się 2 minuty ponieważ nie miałem premium a to lekka przesada, z góry dziękuje. Pozdrawiam Dark Z Rises . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi