AdE 24 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 1.Twój Nick: AdE 2.Nick admina/gracza który zawinił: Key 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 2015-10-15 19:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/ckwCT/key.dem 6.Opis sytuacji:Key nie robi przerw a jak zrobi to na 3 sek max proszę zadecydować czy zostawicie mu pro vip'a 7. SID/IP: #4 Kay STEAM_0:1:20912154 79.184.61.167 Steam ZmienneIp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kay 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Która minuta mam patrzeć demka? żeby kolejne obalić, bo nie chce mi sie całosci ogladac Już 2 demka obalone Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Kay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki ^^ 5 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Która minuta mam patrzeć demka? żeby kolejne obalić, bo nie chce mi sie całosci ogladac Już 2 demka obalone 1 ).Co do mojego to sam widzisz że nie panujesz nad myszką ))! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kay 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nic nie widzę i nie wiem o co ci chodzi, bardzo dobrze panuje nad myszką, dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie jest pokazane na demku że gracz łamie regulamin, 30 sek strzelania - 5 sekund przerwy, patrzyłem się na demko chodzi pewnie o sytuacje jak już wbiły zombi (headcrab) bił go przez lm, on rzucił frosta i postawił potem lm i rzucił pimp bomb. Gracz strzelał 25 po czym rzucił granata postawił lm i rzucił pipe. Wszystko się zgadza a skarga nie słuszna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Możliwe że się pomyliłem w czasie proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Również obejrzałem demko i tutaj gracz nie złamał regulaminu, strzelał około 21 sekund i robił przerwę pięciosekundową, a więc skarga niesłuszna jak zaznaczył __KOKA__ a więc proszę o zamknięcie tematu. p.s proszę na przyszłość o wrzucanie na zippyshare.com demek ponieważ na speedyshare jest lipa, demko pobierało mi się 2 minuty ponieważ nie miałem premium a to lekka przesada, z góry dziękuje. Pozdrawiam Dark Z Rises . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi