NexT 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 1. Serwer: Only DD22. Nick: `N3xT. !3. Imię: Emil ^^4. Wiek: 15 , rocznikowo 16 =]5. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Yes7. Składka(Tak/Nie): Paweu pozwolił xD8. Czas spędzony na forum: Ponad 105h9. Opisać siebie: uuuhhhhmmm Byłem tutaj już Global Moderatorem oraz adminem na paru serwerach . Z braku czasu i chęci do gry zrezygnowałem z tych rang , ale ostatnio popykałem na DD2 i wracam !10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ w tej chwili nie widuje adminów na serwerze , jak są to spamują na y@ 11. Linki do reklam:http://extreme-players.pl/viewtopic.php?f=217&t=9312http://skillfirst.laa.pl/viewtopic.php?p=2482#2482http://cs-gra.pl/-vt75331.htm#198051http://cs-polska.pl/viewtopic.php?p=43694#43694http://www.cs-oporowo.xaa.pl/viewtopic.php?p=13991#1399112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wucha - ss , ewementualnie demko =]Zpithak - BannedAjm - Banned -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie/Kick/Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/Kick/Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na tak. Nie mam żadnych wątpliwości. Jest to na prawdę ogarnięta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na tak , wszystko przemawia na twoją korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 jestem na tak , ogarnia , reklamy sa , amx zna : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na tak, ogarnia, reklamy są, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na TAK :> -wiek (jest)-znajomość amx (jest)-reklamy (są)Nic dodać nic ująć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 NexT, Tak , wszystko zostało powiedziane wyżej więc nie mam nic na przeciwko :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na TAK.-Spoko ziomek-Ogarnia amx i wgl.-kulturalny i miły. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wszystko pięknie ładnie tylko jedna sprawa nie musisz w podaniu oczerniać innych adminów żeby Ciebie przyjeli bo to nie jest ani mądre ani miłe . Jestem na TAK ale nie rób więcej takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wszystko pięknie ładnie tylko jedna sprawa nie musisz w podaniu oczerniać innych adminów żeby Ciebie przyjeli bo to nie jest ani mądre ani miłe . Jestem na TAK ale nie rób więcej takich rzeczy.Mam prawo do swojej opinii , wczoraj grałem z tobą i jeszcze z jakimś adminem , pisałem na u@ żebyście nie spamowali na y@ (admin chat) a wy dalej . Więc do kogo te żale ??? (Żeby nie było moja wypowiedź wnosi coś do dyskusji xD ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wszystkie wymagania przez gracza zostały spełnione. Ps. Nie spamuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jestem na tak. Gra często, jest ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Również na TAK. Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Bardzo fajny koles z Ciebie duze TAk-steam-ogar-reklamy-i wgl wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Na tak wszystko ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania u Cygana 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
po prawej 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 10/10 hmm.Czekam na twój autorski plugin'ek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi