Czeresnia 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nick:TeRoRLink do SS:http://speedy.sh/gpvJV/TeRoR.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : TeRoR ==== Zbanowane IP : 178.37.16.21 ==== Admin : -ToJestSkill- ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/16/2015 - 12 : 51 : 3 Serwer:#5 [RESET][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW]Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=131869 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zmienione modele ludzi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Co???? kiedy to ub? Co to za róznica? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Czeresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie dostaniesz ub Masz zmienione modele ludzi co jest zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Co? a niby zkad to miałem wiedziec? a cs to cs tylko inny wyglad ludzi omg co za koles ja musze napisac do kryptona bo widze ze z tb sie nie dogadam. Pewnie specjalnie to zrobiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Czytaj regulamin i niemiej pretensji do mnie tylko do siebie ze nie czytasz regulaminu Zreszta dlaczego mialem zrobic to specjalnie? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wiem ze to specjalnie zrobiłes a model ludzi nie robi roznicy a tylko ty masz pretensje jakies. No nic miałem cie za ogarnietego goscia widze ze sie pomyliłem. Nic pisze do kryptona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/2040-regulamin-serwerów/ 1.10 Zakaz zmieniania modeli ludzi. Ja tego nie wymyslilem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Omg to ja zainstaluje na nowo Csa i zrobisz mi kolejne ssy i bede miał normalne chyba ze nie chcesz zebym grał na tym serwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi