Zielonkawy:) 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nick:ZielonkawyLink do SS:niemaWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:deathrunLink do bana: Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB chcialem dodac ze nigdy nie gralem na tym servie nwm jak to sie stalo ale mam perma albo ktos sie pomylil albo ktos mail moje ip fajnie by bylo jak byscie mnie odbanowali bo chce se poskakac dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi