DawciOo 62 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przepraszam, że bez wzoru, ale piszę na szybkości. Więc nie będzie mnie przez troszeczkę dłuższy okres, ponieważ leżę w szpitalu. Od 2 dni mam gorączkę po 39/40 stopni, dzisiaj rano zemdlałem, a teraz leżę w szpitalu miałem robione dzisiaj wyniki, które nie były najlepsze, w poniedziałek dam wam jakieś informację. Trzymajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 O rany! Zdrooowia życzę, trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zdrowiej i wracaj do siebie szybko ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zdrowiej szybko i wracaj. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zdrowia i szybko wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi