Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nowym opiekunem serwera zostaje Kubaa. On teraz będzie odpowiadać za podania, skargi, propozycje i serwer, ja będę mu jeszcze przez jakiś czas pomagał przy pluginach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Spokojnie, nie podejmuj żadnych decyzji na gorąco, nie ma to sensu. Nic do kuby nie mam, przeciwnie - jest bardzo dobrym adminem i świetnie się z nim dogaduję, ale moim zdaniem nie powinno się od razu podejmować decyzji o nowym opiekunie. Znam opinie kilku osób, które tak jak ja uważają, że lepszym wyborem byłyby swoistego rodzaju "wybory" na nowego opiekuna serwera. Wiem, że kiedyś już tak tutaj było, kandydaci pisali podania, a ty je rozpatrywałeś i uznałeś soota za najlepszy wybór. Nie myliłeś się, przez długo czas bardzo dobrze spełniał swoje obowiązki. Teraz, kiedy nadszedł czas, że serwer pozbawiony jest opiekuna i jest totalny rozgardiasz, trzeba się dobrze zastanowić, kto ma pełnić tę bardzo (!) odpowiedzialną funkcję. Mam nadzieję, że przemyślisz moje słowa i uznasz, że moja propozycja jest godna uwagi. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez NiE RoB Mi SsOw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co mówił soot, to został wtajemniczony, a reszta nie miała nic do tego, bo to kuba miał się opiekować bf2, a soot miał być technikiem, pisałem o tym w skardze na soota i w rezygnacji, więc nie rozumiem teraz czegoś. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez -_- Pytałem się go czy wy macie jakieś "ale" do niego i podobno nikt do niego nic nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 chłopy!!! kurde no czeka mnie trohe roboty i buźka licze na Twoją pomoc jak ktoś chce robić wybory to ja nie mówie "nie". Karol szefuje tutaj i to on podejmuje decyzje także co on powie to zrobie i tak zostałem już poniekąd wtajemniczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Myślę że propozycja NiE RoBa jest dobra. Bf2 potrzebuje teraz kogoś kto go szybko ogarnie serwer, bo teraz nie jest najlepiej. Pierwsze słyszę o tym co napisałeś, że kubaa ma opiekować się serwerem. Nikt nas adminów o tym nie informował, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK 6 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zróbmy głosowanie i to gracze zdecydują kto będzie dobrym kandydatem na opiekuna serwera. Już dzisiaj na serwerze ludzie narzekali że kubaaa ma być opiekunem serwera. Panie -_- nie podejmujmy pochopnych decyzji. Od innych graczy słyszałem, " cooo. kubaaa ?? o Jezuuu" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dobra, to zrobimy ten temat. Ja myślałem, że wy wiecie o tym, że on będzie opiekunem, bo podobno nic do tego nie mieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nikt nic nie wiedział, ale dobra, zostawmy to, róbmy ten temat i wybierzmy opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi